Köpek Irklarında Genel Anatomik Özellikler Online Semineri

Köpek ırkları hakkında derinlemesine bilgi edinmek ve bu alandaki uzman görüşlerinden faydalanmak isteyen tüm ilgilileri, KIF ve Royal Canin ortaklığında geliştirilen Yetiştirici Akademisi web sitesinde düzenleyeceğimiz online seminere bekliyoruz.

Bu seminerde, köpek ırklarının anatomik özelliklerinin genel yapısı ve çeşitliliği hakkında kapsamlı bilgiler paylaşılacak. Konuşmacımız Ankara Üniversitesi Veterinerlik Anatomisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Okan Ekim, köpeklerin anatomik yapılarının ırk farklılıklarını, bu yapıların sağlığa etkilerini ve yetiştiriciliğe yönelik pratik bilgileri katılımcılarla paylaşacak.

Doç. Dr. Okan Ekim; Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, aynı fakültenin Anatomi Anabilim Dalı’nda akademik kariyerine devam etmiştir. Köpekler de dahil olmak üzere evcil memelilerin anatomik özellikleri ve bunların klinik önemi üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Farklı mesleki gruplar ve ulusal/uluslararası ekiplerle birlikte veteriner anatominin yanı sıra tıp ve veteriner onkolojik araştırmalar üzerine de çalışmaktadır.Okan Ekim; köpeklerde anatomik varyasyonlar, veteriner kliniklerindeki önemi ve ırk spesifik anatomik özellikler konularında, farklı mesleki gruplara, birçok sunum ve seminer de gerçekleştirmiştir. Okan Ekim halen Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

Online seminere katılmak için aşağıdaki linke tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

https://akademi.kif.org.tr/

15 Ağustos Perşembe

Saat: 19:00

Kategoriler: DuyurularGenel